• Huis particulier

    Energiebeheer op topniveau

ISOLATIE

Om goede verduurzamingsresultaten te krijgen is een goed geïsoleerde woning belangrijk. Uw woning verwarmen is één. De warmte langdurig behouden is twee. Dat tweede is wat isolatie doet. Met een goed geïsoleerde woning bezuinigd u efficiënt op energie. Zondak heeft hiervoor hoogwaardige isolatieoplossingen. Wij bieden twee oplossingen aan. We kunnen uw kruipkelder of dak met spuitschuim behandelen. Het aanbrengen van spuitschuim doen we met onze splinternieuwe en volledig geautomatiseerde GRAKO Reactor3 Elite. Dit is het meest geavanceerde spuitschuimsysteem op de markt. Met dit systeem hebben we een gegarandeerde en veilige mengverhouding van het spuitschuim. Als spuitschuim geen optie is dan kunnen we u helpen met het aanbrengen van steenwol isolatie.

Met het hoogwaardig isoleren van uw woning heeft u een grote stap gezet. Echter, er zal ook wat van u gevraagd worden. U moet o.a. bewust omgaan met het gesloten houden van ramen en deuren. Dit zorgt voor een maximale resultaat.

Niet alleen in de winter geniet u van isolatie. In de zomer houd u hiermee de warmte buiten en de woning lekker koel. In combinatie met een airco of warmtepomp is dat extra comfortabel. Wist u dat u met een warmtepomp kan verkoelen?Isolatie

Offerte aanvragen///

Heeft u interesse in onze expertises?
Vraag dan een offerte aan.

Offerte