• Zonnepanelen voor bedrijven

    Energiebeheer op topniveau

WARMTEPOMPEN

De inzet van warmtepompen en ledverlichting hebben een direct effect op de verduurzaming van uw vastgoed. Veel vastgoed wordt verwarmt op gas en hebben oude verlichting.

Het vervangen van de oude verlichting door led heeft na het installeren van zonnepanelen een tweede plaats op de lijst van verduurzaming. Het gaat relatief snel, makkelijk en geeft een enorm besparing op het verbruik van energie.

De beste keuze voor een warmtepomp is niet eenvoudig. Elke situatie is anders. De keuze wordt o.a. bepaald door de ligging van en het soort vastgoed, de mate van isolatie, de inhoud van uw vastgoed en de comforteisen. Uit deze factoren komt een som die laat zien hoeveel stroom er nodig is en welke warmtepomp daarbij geschikt is. U leest het goed, er zijn veel factoren van invloed en dat vraagt om een nauwkeurige benadering. Zondak geeft inzicht en adviseert met het bepalen van de beste keuze.

Naast warmtepompen bieden wij als alternatief infraroodpanelen aan. Zo bent u toch in staat om lokaal aardgasvrij te verwarmen.


Warmtepompen

Offerte aanvragen///

Heeft u interesse in onze expertises?
Vraag dan een offerte aan.

Offerte