• Zonnepanelen voor bedrijven

    Energiebeheer op topniveau

WELKOM BIJ ZONDAK

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in energiebeheer. Wij zijn gevestigd in Schiedam. Met trots bieden wij een breed scala aan diensten aan, variërend van het compleet verzorgen van PV-installaties (zonnepanelen), energieopslag, warmtepompen en isolatieoplossingen. Daarnaast verzorgen inspectie en kunt u terecht voor periodiek onderhoud.

Onze collega’s zijn ervaren en hebben expertise in het werken met diverse soorten daken, elektrische installaties en werkomstandigheden. Bovendien zijn wij bedreven in technische uitdagingen en laten u daarbij niet in de kou staan. Bij Zondak zijn we er trots op dat we u volledige oplossingen bieden voor uw duurzame energiebehoeften.


Zonnepanelen voor bedrijven

Onze werkwijze

Onze werkwijze begint met een bezoek aan uw locatie, waarbij we geavanceerde 3D-camera's gebruiken voor een gedetailleerde opname. Na dit bezoek ontvangt u een uitgebreid voorstel dat de volledige scope van het project omvat.

Betrokkenheid

Onze betrokkenheid bij onze klanten stopt niet na de installatie. We blijven graag met u in contact om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen, onderhoudsbehoeften en mogelijke upgrades van uw systeem.

Gecertificeerde installateurs

Bij Zondak streven we naar uitmuntendheid in onze dienstverlening. Onze installateurs zijn gecertificeerd en werken volgens de hoogste veiligheidsnormen. We houden ons aan een strakke planning en zorgen ervoor dat de installatie soepel verloopt.

Garanties

We bieden niet alleen fabrieksgaranties op de geleverde apparatuur, maar we staan ook garant voor de kwaliteit van onze installatie. Als er ooit problemen optreden, kunt u rekenen op onze snelle en effectieve klantenservice.

Strategische partners

Dankzij onze strategische samenwerking met de Technische Unie kunnen we een uitgebreid assortiment zonnepanelen en omvormers aanbieden tegen concurrerende prijzen. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom leveren we deskundig advies op maat dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en situatie.


Veiligheid

Veiligheid is een topprioriteit bij Zondak. Onze medewerkers werken met valbeveiliging en gekeurd gereedschap. Werkgebieden worden afgebakend en waarschuwingen worden geplaatst indien nodig. De installatie van zonnepanelen gebeurt met de grootste zorg om een veilige werkomgeving te garanderen.

Bij Zondak zijn we er trots op dat we u volledige oplossingen bieden voor uw duurzame energiebehoeften. Van zonnepanelen en warmtepompen tot isolatie, we zijn uw betrouwbare partner voor een groenere toekomst.

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten zijn er vaak subsidiemogelijkheden beschikbaar, en we zijn bereid om deze voor u te onderzoeken en de aanvraagprocedure te beheren.

SCOPE-12 keuring

Als een project uitgevoerd door Zondak een scope-12 moet ondergaan dan kunnen wij u helpen door een onafhankelijke partij in te zetten. Wij werken in dat geval samen met de ervaren en gerenommeerde inspecteurs van RJ-inspecties. Mocht uit de scope-12 blijken dat aanpassingen nodig zijn, dan helpen wij u kosteloos verder om het project veilig en betrouwbaar af te sluiten.

Reviews van ZONDAK ///

Offerte aanvragen///

Heeft u interesse in onze expertises?
Vraag dan een offerte aan.

Offerte