• Huis particulier

    Energiebeheer op topniveau

ZONNEPANELEN

Met zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken. De markt van zonnepanelen is momenteel dynamisch. Daar profiteert u nu direct van. Zonnepanelen zijn nog nooit zo goedkoop geweest. Daarbij zien wij dat veel fabrikanten overstappen van glas/folie naar glas/glas zonnepanelen, met een hoog rendement. Een glas/glas zonnepaneel is bestand tegen extreme weersomstandigheden en gaat langer mee dan een glas/folie zonnepaneel.

Onze zonnepanelen worden aangesloten op micro-omvormers. Dat zijn kleine omvormers die achter het zonnepaneel geplaatst worden. Deze omvormers zetten de gelijkstroom van het zonnepaneel om naar wisselstroom (230v). Dat is de stroom die in de woning wordt gebruikt. Micro-omvormers zijn zeer gebruiksvriendelijk, gaan lang en storingsvrij mee. Maar ze zijn bovenal veilig. Bijkomend voordeel is dat eventuele schaduweffecten (als gevolg van plaatselijk vuil of een obstakel) tot een minimum beperkt zijn. Zo creëert u in alle omstandigheden maximale opbrengst.

Zonnepanelen hebben standaard 15 jaar garantie. De micro-omvormers hebben standaard 25 jaar garantie. U kunt bij ons ook kiezen voor zonnepanelen met 25 of zelfs 35 jaar garantie.

Zondak werkt samen met de beste fabrikanten. Daardoor kunnen wij naast een goed advies, een topinstallatie aanbieden.


Zonnepanelen op een dak

Offerte aanvragen///

Heeft u interesse in onze expertises?
Vraag dan een offerte aan.

Offerte